Ongewenst of probleemgedrag

Vertoont uw Teckel probleemgedrag of ongewenst gedrag dat niet wordt veroorzaakt door een lichamelijke of neurologische aandoening dan kunnen wij u op korte termijn een acceptabele en leefbare oplossing bieden. 


Uw teckel wordt gedurende een korte of wat langere periode opgenomen in huis bij een gedragsdeskundige die al een aantal jaren ervaring heeft met het trainen van honden. Er is plaats voor maximaal twee hondjes tegelijk. Het hondje krijgt tijdens deze opvang extra aandacht en een consequente begeleiding en sturing door middel van een beloningssysteem, zodat deze straks weer als "normale" hond geplaatst kan worden. De tijdelijke plaatsing bij de gedragsdeskundige biedt tevens het voordeel dat wij een beter inzicht hebben in de juiste keuze van de baas die het beste bij DIT hondje past. De hond gaat zeker niet met de eerste de beste mee. Uiteraard wordt de oude eigenaar van de ontwikkelingen op de hoogte gesteld. Bovendien maken wij zelf foto´s van het hondje die wij u met alle plezier schenken als aandenken aan uw geliefde hondje. 

Afhankelijk van de ernst van de problemen wordt in onderling overleg het tarief vastgesteld. 

N.B.: Wij hebben met levende dieren te maken en die zijn altijd onvoorspelbaar. Alhoewel wij al heel wat probleemhondjes hebben opgevangen, opgeknapt en herplaatst, kan nooit garantie worden gegeven of het beoogde resultaat kan worden bereikt!

 

Voor aanmelding of info verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en vervolgens op de knop VERZENDEN te klikken.