top of page

Een herplaatser adopteren

Iedere herplaatsing is anders en beschouwen wij als maatwerk. Wij zetten ons in om deze hondjes te herplaatsen bij lieve mensen die veel tijd en aandacht willen investeren in hun hondje en waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mag slijten. Wij gaan zeer selectief te werk in het uitzoeken van passende matches tussen potentiële nieuwe bazen en beschikbare herplaatsers. Het karakter van het hondje zal bepalend zijn voor de keuze van een passend adres. Ze moeten elkaar leuk vinden.... Er moet communicatie zijn. Er moet een duidelijke match zijn tussen de hond en de eventuele nieuwe baas.

Op onze Facebook pagina plaatsen wij postings van hondjes die op dat moment beschikbaar zijn. Over het algemeen worden er meer reuen dan teven aangeboden.

 

Onze Facebook pagina is actueel en wordt vrijwel dagelijks bijgehouden. Wij adviseren u om deze pagina regelmatig te bezoeken zodat u op de hoogte blijft van het actuele aanbod van hondjes van uiteenlopende rassen, leeftijd, met of zonder stamboom. U hoeft geen lid te zijn van Facebook om deze pagina te kunnen zien.

De hondjes in kwestie worden uitgebreid beschreven met zowel hun positieve als hun negatieve kanten. U kunt dan reageren door uw profielschets te sturen naar het e-mailadres dat in de posting van dat hondje vermeld staat met de naam en het ras van uw favoriete hondje. Een voorbeeld van een profielschets is op aanvraag beschikbaar. Uit deze reacties wordt in samenspraak met de eigenaar de meest geschikte kandidaat uitgekozen die wij dan vervolgens uitnodigen voor een kennismaking. Voordat een eventuele kennismaking met de herplaatser plaatsvindt kan een medische keuring worden gedaan door een onafhankelijke dierenarts op kosten van de aanvrager.​

 

De herplaatsers verblijven bij hun bazen of opvangadressen tot de overdracht, tenzij anders aangegeven. De locatie van de kennismaking wordt in overleg met de eigenaar bepaald. Indien er sprake is van een match kan er een overdracht plaatsvinden. Wellicht kunnen wij u dan blij maken met uw favoriete hondje! 

  • Facebook Social Icon
bottom of page