top of page

Aanmelden voor een wachtlijst of zoeklijst

Wij worden dagelijks overspoeld met aanvragen van mensen die zoekende zijn naar een Teckel herplaatser. Het beantwoorden van al de mailtjes, What's App berichten, Messenger- en SMS-berichten en telefoontjes vraagt heel veel tijd en energie. Wij hebben echter altijd maar een beperkt aantal hondjes tegelijk beschikbaar en dat kunnen hondjes van diverse rassen zijn. 

Wij werken niet met een wachtlijst, niet met een zoeklijst en niet met een een volgorde van binnenkomst. Wij zoeken naar een baas die past bij de hond in plaats van een hond te zoeken die past bij een baas. Wij vertegenwoordigen altijd de belangen van het hondje dat onze hulp nodig heeft. Ons principe is om daarom altijd te gaan voor de beste match waar iedereen tevreden mee is, dus ook de hond!


Het is helaas onmogelijk om iedere aanvraag die wij ontvangen persoonlijk te behandelen of te beantwoorden, hoe graag we dat ook zouden willen, dat is echt niet te doen. Het aantal aanvragen dat wij dagelijks ontvangen is momenteel vele malen groter is als het aantal hondjes dat we te plaatsen hebben. U mag wel telefonisch informeren via of of wij op dat moment wellicht een passend hondje voor u beschikbaar hebben.

 

Wij zijn zowel telefonisch als via What's App bereikbaar op 0654686362 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Francis van Slooten
Herplaatsers Nederland

06-54686362 [mobiele nummer, ook What's App]

 

  • Facebook Social Icon
bottom of page