top of page

Werkwijze 

Hoe vinden wij een nieuwe baas voor uw hondje?

 

Om goede matches te vinden voor onze herplaatsers houden wij dagelijks onze Facebook pagina www.facebook.com/HerplaatsersNL bij en/of adverteren wij op Marktplaats in de rubriek TECKELS en DASHONDEN omdat dit de grootste en meest bekeken etalage van Nederland is. Indien nodig plaatsen wij vaak nog aparte advertenties voor elk beschikbaar hondje.  

 

Onze advertenties worden altijd met de meeste zorg en aandacht samengesteld en bevat alle relevante informatie die ons bekend is over het betreffende hondje (zowel de goede eigenschappen als de minder goede eigenschappen...) met als doel een passende match te vinden. De opdrachtgever blijft echter ten allen tijde anoniem in het herplaatsingstraject. Wij mogen dagelijks rekenen op grote aantallen bezoekers waar ook vele serieuze kandidaten ons weten te vinden. Zie hier alle advertenties bij elkaar op MarktplaatsOnze postings voor Teckels op Facebook leveren meestal al zo veel reacties op dat adverteren op Marktplaats dan niet meer nodig is. Voor een overzicht van de laatste 15 postings op Facebook zie hier.

 

​Herplaatsers Nederland wordt dagelijks zowel schriftelijk als telefonisch benaderd door mensen die op zoek zijn naar een herplaatser. Indien een passende match beschikbaar is, kan wellicht ad hoc een link worden gelegd, mits de zoekende partij een profielschets biedt dat aansluit bij het karakter en de behoeften van het betreffende hondje. Vanwege de vele aanvragen en het veel kleinere aanbod is het echter niet mogelijk voor ons om met een zoeklijst of wachtlijst te werken.

 

De procedure - Herplaatsen vanuit de thuissituatie

Dwergteckel herplaatser DIRK.
bottom of page