top of page

Wie ben ik?

Ik ben Francis van Slooten en ik heb mijn eerste Cavalier King Charles Spaniël CHARLEY van de JISPERSLUIS als pupje van 8 weken aangeschaft in 1980. 
 
Inmiddels heb ik vele Cavaliertjes zowel in mijn bezit als onder mijn hoede gehad en heb nu dus al meer dan 40 jaar ervaring met dit ras. Ik heb mijn liefde voor en kennis van de Cavaliertjes gecombineerd met de dienstverlening van mijn ComputerServicebureau dat ik in 2000 heb opgestart. Dit heeft geresulteerd in een professionele opvang, bemiddeling en herplaatsservice van Cavalier King Charles Spaniëls, Teckels en ook jacht- en gezelschapshondjes van ander ras. Ik ben dus een tussenpersoon, een intermediair, een oppas, maar ook uw adviseur en ervaringsdeskundige. Ook beschik ik over een groot netwerk aan opvang- en oppasadressen overal in Nederland op wie ik een beroep kan doen voor oppas en/of (nood-)opvang. 

 

Wij handelen onder de naam Herplaatsers Nederland en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 243015020000 sinds januari 2007.
 
Wellicht kunnen wij iets voor u en/of uw hondje(s) betekenen.
Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Herplaatsers Nederland

Bijendans 54
2907 TA Capelle aan den IJssel​


06-54686362 [ook What's App]
 

  • Facebook Herplaatsers Nederland

Op onze Facebookpagina vindt u altijd het actuele overzicht!

  • Facebook Herplaatsers Nederland
Clip_2.jpg

Uw bericht is succesvol verzonden!

bottom of page