top of page

Onze Teckel herplaatsers

Onze herplaatsers zijn uitsluitend afkomstig van particuliere adressen in Nederland of België, tenzij anders vermeld. Indien er sprake is van bemiddeling verblijven alle hondjes in huis bij de eigenaar of het opvangadres tot de overdracht. De hondjes krijgen een tiptop verzorging, indien nodig een gehoorzaamheidstraining en een toiletteerbeurt bij een trimsalon.
 
Om goede matches te vinden voor onze herplaatsers, adverteren wij dagelijks op Facebook en/of op Marktplaats. Onze advertenties worden altijd met de meeste zorg en aandacht opgesteld en bevatten alle relevante informatie dat ons bekend is over het betreffende hondje (zowel de goede als de minder goede eigenschappen...) met als doel een passende match te vinden. Wij mogen dagelijks rekenen op een groot aantal bezoekers waaronder vele serieuze kandidaten.

N.B.: Soms hebben wij hondjes beschikbaar voor herplaatsing die [nog] niet in de advertenties zijn te vinden. U mag hiervoor telefonisch informeren via 06-54686362 of wij op dat moment wellicht een passend hondje voor u beschikbaar hebben.
 
Elke herplaatser wordt geleverd met een entingsboekje of Europees paspoort, tenzij anders vermeld.  Woont u in België? Hou rekening met een Rabiësenting. In Nederland is dat (nog) niet verplicht.

De rassen die wij herplaatsen zijn:

 

Alle soorten Spaniels: Breton, Springer, Cocker, Cavalier King Charles, enz. Gezelschapshondjes: Shih-Tzu, Lasa Apso, Mops, Franse Bulldog, Chihuahua, Pekinees, Maltezer, enz.
Jachthondjes: Labrador, Kooiker, Heidewachtel, Duitse Staander, Weimaraner, Friese Stabij, Drentse Patrijs, enz.
Teckels [Tekkels, Dashonden]: Standaard, dwerg, kaninchen, langhaar, korthaar, ruwhaar
Collies: Border Collie, Collie, Sheltie
Kruisingen van bovengenoemde rassen en Boomers. 

Deze foto's zijn van hondjes die in het verleden door ons zijn geplaatst en deze dienen slechts ter illustratie!

bottom of page