top of page

Aanmelden voor een wachtlijst of zoeklijst

Geachte heer en/of mevrouw,

Allereerst onze dank voor uw belangstelling voor onze herplaatsservice. Graag willen wij u informeren over het volgende:

Wij worden dagelijks overspoeld met aanvragen van mensen die zoekende zijn naar bijvoorbeeld een Teckel herplaatser, Spaniël, jacht- of gezelschapshondje. Het beantwoorden van al die mailtjes, What's App berichten, Messenger- en SMS-berichten en telefoontjes vraagt heel veel tijd en energie. Wij hebben echter altijd maar een beperkt aantal hondjes tegelijk beschikbaar en dat kunnen hondjes van diverse rassen zijn. 

Wij werken niet met een wachtlijst, niet met een zoeklijst en niet met een een volgorde van binnenkomst. Wij zoeken naar een baas die past bij de hond in plaats van een hond te zoeken die past bij een baas. Wij vertegenwoordigen altijd de belangen van het hondje dat onze hulp nodig heeft. Ons principe is om daarom altijd te gaan voor de beste match waar iedereen tevreden mee is, dus ook de hond!

Het is helaas onmogelijk om iedere aanvraag die wij ontvangen persoonlijk te behandelen of te beantwoorden, hoe graag we dat ook zouden willen, dat is echt niet te doen. Het aantal aanvragen dat wij dagelijks ontvangen is momenteel vele malen groter is dan het aantal hondjes dat we te plaatsen hebben. U mag wel telefonisch informeren via 06-54686362 of wij op dat moment wellicht een passend hondje voor u beschikbaar hebben.

 

Wij worden ook vaak gevraagd hoeveel wat de adoptiekosten zijn voor de hondje omdat deze meestal niet vermeld staan in onze advertenties. De adoptiekosten worden per hondje bepaald en deze worden uitsluitend besproken met de kandidaat met wie er een mogelijke match is.

Wij hopen u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Francis van Slooten
Herplaatsers Nederland

spitz.jpg
DOXX-staand-2-uitsnede-1250.jpg
  • Facebook Social Icon
spitz.jpg
bottom of page