top of page

Afstand doen - Aanmelden

Kunt u of wilt u niet langer voor uw Teckel [of gezelschaps- of jachthondje van een ander ras] zorgen? Het is altijd buitengewoon verdrietig als je afstand moet doen van je geliefde hondje, wat de omstandigheden dan ook mogen zijn. 

Wij zullen ons inzetten om de herplaatsing zo prettig en soepel mogelijk voor u te laten verlopen en wij beloven u dat we een warm mandje voor uw hondje zullen vinden waar het hondje alle aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft! Voor dat doel werken wij met een vragenlijst die wij het liefst telefonisch met u doornemen om het karakter van uw hondje zo goed mogelijk te omschrijven. In onderling overleg wordt de beste doelgroep bepaald en uw verdere wensen en de mogelijkheden doorgesproken. Wij begeleiden de procedure tot en met de overdracht en zoeken net zo lang naar een passende match totdat iedereen tevreden is. Vaak lukt het ons om de overdracht binnen 1 week na opdrachtdatum te laten plaatsvinden.

 

Kunnen wij iets voor u betekenen, neem dan contact met ons op en wij bieden u een oplossing, indien nodig, vandaag nog! Na ontvangst van uw vrijblijvende aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u een passende aanbod te doen. Velen zijn u reeds voor geweest, lees hier de beoordelingen op Marktplaats. Maak van uw hondje geen internetnomade die van de ene baas naar de andere verhuist en kies voor Herplaatsers Nederland! 

 

Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en vervolgens op de knop VERZENDEN te klikken.

Uw bericht is succesvol verzonden!

bottom of page